Serviciile noastre

O prezentare succintă a serviciilor oferite.

Cămin de bătrâni

Poziţionat intr-o zonă in care aerul curat de munte creează cadrul ideal pentru relaxare, căminul nostru vă oferă toate cele necesare pentru o viaţă liniştită, lipsită de probleme.


Personalul medical si de ingrijire este pregatit corespunzator pentru a oferii servicii de calitate. Deasemenea medicii nostrii monitorizeaza starea de sanatate a beneficiarilor. Cele 3 mese si cele 2 gustari oferite sunt preparate zilnic in bucataria proprie tinand cont de preferintele/nevoile beneficiarilor.


Capela existenta la punctele de lucru din Sacele - zona Turches si Moieciu ofera beneficiarilor nostri un loc unde se pot reculege ,ruga si participa la slujbele oficiate de preotul din comunitate


Alte detalii legate de cămin:


- Corpuri sanitare mari, cu posibilitatea de a face baie celor cu probleme de mobilitate


- Sală pentru servit masa


- Camere mobilate modern cu un ambiant plăcut si cald


- Camere de zi pentru recreere in timpul zilei, cat şi mese in curtea căminului pentru a beneficia de aerul curat din zilele insorite.

Îngrijire la domiciliu

Pentru aceia dintre dumneavoastră sau cei dragi vouă, care au nevoie de ajutor acasă avem un serviciu de ingrijire la domiciliu. Personalul nostru calificat format din asistente si infirmiere se poate deplasa la domiciliu pentru a vă oferi sprijinul pe care il căutati.Pentru mai multe informaţii legate de servicii, preţuri dar şi alte detalii, ne puteţi contacta la unul dintre numerele afişate pe pagina Contact