Serviciile noastre

O prezentare succintă a serviciilor oferite.

Cămin de bătrâni

Poziţionat intr-o zonă in care aerul curat de munte creează cadrul ideal pentru relaxare, căminul nostru vă oferă toate cele necesare pentru o viaţă liniştită, lipsită de probleme. Dispunem de asistente şi infirmiere pregătite corespunzător pentru a acorda ajutorul necesar. De asemenea medicii noştri se vor asigura ca sănătatea vine pe primul loc utilizând echipamente adecvate.


In ceea ce priveşte mâncarea, oferim 3 mese pe zi plus 2 gustări, alimentaţia fiind supravegheată de către medic. Asigurăm o mâncare gustoasă şi variată, dar şi sănătoasă in acelaşi timp.


Alte detalii legate de cămin:


- Corpuri sanitare mari, cu posibilitatea de a face baie celor cu probleme de mobilitate


- Sală pentru servit masa


- Camere mobilate modern cu un ambiant plăcut si cald


- Camere de zi pentru recreere in timpul zilei, cat şi mese in curtea căminului pentru a beneficia de aerul curat din zilele insorite.

Cantina pe roţi

Cantina pe roţi este un serviciu creat pentru cei ce nu pot găti sau nu se pot deplasa , ori nu au timpul necesar.


Este un serviciu special ce constă in aducerea mâncării la domiciliul persoanei in nevoie de ajutor, conform unui program prestabilit. Angajatul nostru va livra mâncarea zilnic şi se va asigura ca totul să fie in ordine.

Îngrijire la domiciliu

Pentru aceia dintre dumneavoastră sau cei dragi vouă, care au nevoie de ajutor acasă avem un serviciu de ingrijire la domiciliu. Personalul nostru calificat format din asistente si infirmiere se poate deplasa la domiciliu pentru a vă oferi sprijinul pe care il căutati.Pentru mai multe informaţii legate de servicii, preţuri dar şi alte detalii, ne puteţi contacta la unul dintre numerele afişate pe pagina Contact